kollektiivi

Lounakollektiivin muodostamme me viisi eli Sara, Roosa, Julia, Susa ja Noora. Meidät toi yhteen halu kirjoittaa ja luoda osana samanhenkistä yhteisöä, jossa hommat rullaa kuin vanhojen ystävien kanssa. Tahdottiin luoda kaunis, luova ja turvallinen tila, jossa koitetaan suhtautua elämään ja ennen kaikkea itseemme vähän pehmeämmin.

Louna on meidän kirjoituksia, tarinoita, havaintoja, valokuvia, piirroksia, hetkiä, retkiä, musiikkisuosituksia, kirja-arvosteluja, rakkauskirjeitä, päiväunia, itkuja, potkuja ja raivareita. Louna on lämmin, leuto ja lempeä, kriittinen, analyyttinen ja feministinen.

Alla olevista linkeistä pääset henkilökohtaisiin arkistoihimme.
Lounan yhteisen arkiston löydät täältä.

jäsenet

Susa

on Kalliossa asuva ex-turkulainen haaveilija, jonka mielestä elämässä arvokkainta on kyky uudistua, muuttua ja kehittyä. Hän rakastaa painavia kovakantisia kirjoja, kirjoittamista, tuoretta leipää, Taylor Swiftia ja pitkiä juoksulenkkejä.

Julia

on herkkä ja piikikäs eli kai aika tyypillinen rapu. Hän on kovin taipuvainen nostalgiaan ja muistaa kaiken vanhan (mutta ei mitään uutta). Onnellisimmillaan hän on kädet savessa, luonnonvesissä uimassa tai polkupyörän selässä. Julia rakastaa Euroviisuja, kuplajuomia ja luonnonkosmetiikkaa. Natseja, kiirettä tai tilliä hän ei sen sijaan siedä.

Sara

pitää kirpeistä karkeista ja kahvista kauramaidolla. Hän on entinen saariston lapsi mutta tätä nykyä epäkäytännöllinen kaupunkilaistollo. Sara tykkää piirtää ja soittaa ukulelea ja hänen kuulokkeissaan soi 70-luvun iskä-rock.

Roosa

on haahuileva lekottelija, joka pitää erityisesti kiireettömistä metsäkävelyistä koirien kanssa, roller derbystä sekä soittolistojen kokoamisesta.

Noora

ei aina tiedä kuka on, mutta tietää, että pitää merestä, juoksemisesta ja Jane Fondasta. Hän päätoimittaa Improbaturia, haahuilee museoissa, tekee öljypastellipiirroksia ja käyttää rahansa mieluiten marjoihin ja hyvään viiniin.