Second hand -aarteita

Joskus maailmantuskaisena toivon, että voisin ajatella vain kepeitä ja ihania asioita, kuten uusia perunoita, kissanpentuja tai vaatteita.

Mmh, vaatteita.

Vaatteet ovat kivoja, pikamuotiteollisuus vitun hirveää. Kuluttaminen on aina kuluttamista. Kirppariostelukin voi lähteä käsistä ja olla vain tapa ostaa itselleen parempi omatunto. Mutta tämän kaikenhan te tiesittekin.

Kävin tätä juttua varten pitkästä aikaa läpi vaatteitani. Oli kivaa fiilistellä ja hypistellä omia jo olemassa olevia aarteita. Enhän mä hyvänen aika tarvitse mitään. Päätin, että kesän juhliin en aio hankkia mitään uutta, vaan kaiken on löydyttävä omasta kaapista. Hyvä ohjenuora noin niin kuin myöhemminkin.

Kierrättämiselle ei voi koskaan antaa liikaa palstatilaa, siksi kokosin tähän postaukseen joitain kivoimpia second hand –vaatelöytöjäni.

Kaikki kuvan vermeet: UFF. Biker-takki on yksi kaikkien aikojen löydöistäni. Se nitisee, natisee (onko tälle tehtävissä jotain?) ja painaa kuin synti.
Näissä vaatteissa on hyvä olla. Kuvan midi-mittainen hame on uudehko löytö. Puin sen eräänä päivänä töihin, ja kävi ilmi, että työkaverini oli sovittanut samaa hametta jokin aika sitten UFF:lla.
Villaa, silkkiä ja jämäkkää puuvillaa.
Tykkään anonyymistiä, brändittömästä vintagesta, mutta olen heikkona myös näihin vähän uudempiin ja tunnistettavampiin Marimekkoihin. Toi kassi on J.Karjalaisen fanikassi. Rakastan J.Karjalaista.

2 vastausta artikkeliin “Second hand -aarteita”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *