tekijät

Julia on pahasti nostalgiaan taipuvainen humanisti, feministi ja välillä vähän hankala tyyppi. Julia rakastaa listojen tekemistä ja puhtaita lakanoita, välittää kaikesta ihan liikaa ja haluaisi pukeutua vaaleanpunaiseen, mutta valitsee kuitenkin aina mustaa. Mantransa hän oppi yhdeltä lempibändeistään: Minä olen minä ja toivon, et se riittää.

Susa on sosiologi, seksuaalineuvoja ja runoilija, joka haaveilee maratonin juoksemisesta, kirjan julkaisemisesta ja ihmisten loputtomasta lempeydestä toisiaan kohtaan. Viime aikoina hän on yrittänyt opetella kärsivällisyyttä ja kuunnella enemmän kuin puhua.

Roosa on roller derbyä pelaava, väkivallan teemoista kiinnostunut sukupuolentutkija ja yhteiskuntatieteilijä sekä ylpeästi runotyttö, jolla on aina tunteet pelissä. Tästä lähtien hän aikoo tehdä enemmän ja hävetä vähemmän.

Sara on yksin ihmisvilinässä viihtyvä introvertti, joka syö naurettavan usein irtokarkkeja ja jonka mielestä tärkeintä maailmassa on empatia. Kollektiivin jäsenten muotokuvat ovat Saran piirrosjälkeä.

Noora on taidetta sen kaikissa muodoissa rakastava – ja tekevä – valoisa, mutta melankolinen idealisti. Hän pitää tuoreista mustikoista, katosta roikkuvista huonekaluista, menneistä ajoista, uusista seikkailuista, järvessä uimisesta, kylpyammeista ja muovailuvahasta. Ymmärryksen levottomalle sielulleen hän saa esikuvaltaan Bob Dylanilta – ”all I can do is be me, whoever that is.”

Jenna on suomea vieraana kielenä puhuva nainen, joka pyytää kirjoitusvirheitään anteeksi jo etukäteen. Hän ihailee Tove Janssonia, työskentelee kirjakaupassa ja lukee viestintää ja espanjaa täysipäiväisesti. Vapaa-ajallansa hän kuuntelee Slowdivea ja syö liikaa salmiakkia Suomi-ikäväänsä lievittääkseen. Hän on tietenkin myös ylpeä feministi, jolla on vielä paljon opittavaa.