Vieraskynä

Ollaan aina ajateltu teidät, meidän rakkaat lukijat ja seuraajat, osaksi Lounakollektiivia. Alusta asti on ollut haaveena, että Louna voisi toimia julkaisualustana muillekin kuin meille vakiotekijöille eli siis teille kaikille siellä, jotka olette meidän tapaan kaivanneet luovaa yhteisöä ja alustaa, jossa toteuttaa itseänne. Moni teistä on toivonut meiltä vieraskynämahdollisuutta, ja nyt on sen aika!

Vieraskynä voi olla essee, runo, artikkeli, arvostelu, valokuva- tai videoteos, piirros, maalaus, oikeastaan mitä vain. Aihekin on vapaa, kunhan se sopii Lounan tyyliin ja arvoihin eli on lämmin, leuto ja lempeä, kriittinen, analyyttinen ja feministinen, tai ei ainakaan ristiriidassa.

Lähetäthän meille ideasi tekstistä tai kuvataideteoksesta, jonka haluaisit tarjota meille julkaistavaksi. Tämän lisäksi toivomme teksti- tai kuvanäytettä, joka kuvaa sinua tekijänä. Se voi olla osa meille tarjoamastasi teoksesta tai jokin aikasempi tuotoksesi.

Valitsemme vieraskynät sitä mukaa, kun saamme ehdotuksia, ja valmiit tuotokset julkaistaan joustavalla aikataululla lähitulevaisuudessa. Voit myös esittää toiveen julkaisuajankohdasta.

Lähetä vieraskynäehdotuksesi osoitteeseen moi@lounakollektiivi.fi otsikolla Vieraskynä.

Ei malteta odottaa!

XOXO,
Julia, Noora, Roosa, Sara & Susa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *